|
Nikola Radovanovic
|
 |
« on: November 22, 2007, 01:32:16 PM » |
|
Ideja je da ovaj deo foruma bude mesto za nasu promociju u smislu novina vezanih za helpdisc, ali i za kritike i pohvale kosrisnika nasih usluga. Nadamo se da ce ovo znaciti buducim klijentima kao i onima koji se lome da li da donesu svoje diskove kod nas...
|
|
|
|
« Last Edit: December 05, 2007, 01:55:17 PM by Rak »
|
|
|
|
|
teki
Newbie

|
 |
« Reply #1 on: December 05, 2007, 03:15:18 PM » |
|
Pozdrav, Želi bih pohvaliti firmu HelpDisc iz više razloga. Kao i većini ljudi koji su izgubili svoje podatke (što svojom greškom i neznanjem što fizičkom greškom samoga harda) prvo mi je pao mrak na oči. Naravmo da sam bio sav izgubljen i živčan, ipak na tom hardu su mi bili svi dokumenti, slike, i brdo stvari koje sam skupljao godinama (i koje je nemoguće ponovno nabaviti). Tako živčan nazvao sam HelpDisc i objasnio šta mi se dogodilo. Ljubazno su mi rekli da donesem hard na dijagnostiku. Sljedeci njihove upute iskopčao sam hard iz kompijutora i dostavio ga u HelpDisc. Odmah sljedeci dan su mi javili u čemu je problem i ono najvažnije MOGU mi vratiti podatke. Bio sam sretan kao mala beba.Sljedeći dan su me nazvali da dodjem po podatke, bio sam iznenađen brzinom obavljenog posla:) Ovim putem želim se još jednom zahvaliti ljudima iz HelpDisc-a, na odlično obavljenom poslu. Svaka pohvala na odnosu sa mušterijama, ljubaznosti, stručnosti i brzini. Želim vam puno uspjeha u spašavanju podataka.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
milosba
Newbie

|
 |
« Reply #2 on: December 08, 2007, 11:08:17 PM » |
|
Racunari, zanimljiva igracka, gde pakujete svoj zivot, i kao za baksuz, sve mislite da cete sutra da narezete sve slike na jedan ili vise DVD medija. Tako dodje sutra, pa budete nesto umorni, i resite da ne "gubite" tih 15-ak minuta i resite da to ostavite za sutra, ali cete pustiti neki dobar download, za koji minut da taman da bude gotovo sutra. Ustanete ujutru i iz vaseg racunara cijete cudan zvuk, mislite da je nesto banalno, ventilator, ili nesto slicno, a onda shvatate da je vas HDD u gadnoj nevolji, da ga vas racunar ne vidi, a onda se secate svega sto je tu ikada bilo. Kratko razmisljate sta da radite, vrtite telefone i tako dodjete do firme koja resava takve probleme, Help Disc. Ja, koji sam najcesce pesimista, kada sam cuo taj zvuk, pomislio sam da tu nema nikavog spasa, disk je relativno nov, jos 2,5 god. do isteka garancije, razocarate se u Seagate, ali 320 GB vam fali odjednom. Dolazite i kazete: "Mislim da nema sanse nista da uradite, ali eto vam." U trenutku kada sam donosio disk, mislio sam ako ga otvore, ode garancija, a nista necu imati od podataka. Rekose mi da ce mi se javiti za 6 dana, i tako je bilo. Bio sam najsrecniji covek kada sam cuo da su uspeli da iscupaju sve podatke, da na HDD-u ima bad sektora, a da je disk i dalje pod garancijom jer sam rekao da ga ne otvaraju sto i nisu uradili. Reklamirao sam stari, doneo novi, svi podaci su mi sacuvani. Ne znam sta da kazem drugo, sem DA LI MOZE BOLJE?! :-)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
preacher
Newbie

|
 |
« Reply #3 on: January 05, 2008, 09:56:21 PM » |
|
Pozdrav za ceo HelpDisc,i Nikolu Radovanovica!
Hvala vam ljudi,jos jednom ste me spasili!
Veliki Pozdrav!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rusic
Newbie

|
 |
« Reply #4 on: January 21, 2008, 09:04:43 AM » |
|
Imao sam problem sa WD NetCenter HDD-om (NAS)... par aplikacija kojima sam probao da izvuchem podatke nisu uspele nishta konkretno da nadju (gomila fajlova bez imena i odgovarajuce ekstenzije)... doneo sam hdd (i fijoku) u help disc i oni su uspeli da izvuku kompletan sadrzhaj (strukturu foldera i sve fajlove)... trajalo je par dana i nakon inicijalne priche sa par strana kako je nemoguce spasiti te podatke oni su uspeli...
eto tako..
josh jednom, hvala...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bobac
|
 |
« Reply #5 on: June 04, 2008, 08:26:54 PM » |
|
Danas sam izjavila nepoznatom coveku - Nikoli da ga volim. Razlog je sto mi je spasao sve fotografije koje sam slucajno izbrisala iz fotoaparata. Ali interesantno je da se memorijska kartica nije mogla citati preko standardnih citaca. Pre help disca nosila sam je i na druga mesta i svi su rekli da nema sanse. Ali danas cudo, sta su uradili zaista ne znam, ali znam da su se potrudili maksimalno, da su sve zavrsili u istom danu. Velike cestitke, bas mi je drago da postoji takva firma i zelim vam puno srece u radu, da spasite sto vise podataka:)) I da, na, kraju, Nikola dugujes mi cokoladu!:  )) Boba
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
biljana_g
|
 |
« Reply #6 on: August 20, 2009, 02:33:21 PM » |
|
Sve pohvale za ekipu iz HelpDisca. Meni su 2x spasili podatke. Profesionalnost, brzina i kvalitet, pa i cena, za svaku pohvalu!!! lepo je znati da postoji neko ko moze da vam spasi...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vecpec
Newbie

|
 |
« Reply #7 on: February 19, 2010, 12:47:38 PM » |
|
Pridruzujem se pohvalama. HelpDisc mi je vratio uzasno vazne podatke sa posla, prakticno ceo moj rad u zadnjih godinu dana. Pri tome su od samog pocetka do kraja bili izuzetno ljubazni, profesionalni i skoncentrisani na moj problem. Takodje, veoma vazno, sve su uradili u roku koji su odredili. Cela usluga potpuno prevazilazi nivo na koji sam navikla ovde, u Srbiji. Toliko sam trenutno srecna i zahvalna da, sto se mene tice, neka ulica u Beogradu mirno moze da se nazove "HelpDisc-Serbia".  ) Hvala vam jos jednom i samo tako nastavite!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
markom
Newbie

|
 |
« Reply #8 on: April 29, 2010, 10:13:29 AM » |
|
Pozdrav, Ovom prilikom zeleo bih da zahvalim firmi Help Disc. U roku od samo mesec dana, nasha 2 (slovima : dva !) hard diska su potpuno "otkazala". U pitanju su bili konkretno hardovi nashih prenosnih racunara. Povratili su sve nashe podatke. Usluga je izuzetno ljubazna a sto je najvaznije maksimalno profesionalna u svakom smislu. Imali smo slucaj i jednog hard diska iz studia, takodje su povratili sve podatke pre jedno godinu-ipo dana. Jos jednom, neizmerno hvala ! DJ's: Marko Nastic Dejan Milicevic Marko Milosavljevic www.reconwarriors.com
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|